Funky Bananasplit!

Lånte meg boka Funky Hverdagsmad her en dag. Lånte den på biblioteket faktisk! Tror det er første gang jeg har lånt en kokebok, men det blir ikke den siste. Veldig greit å teste den ut, før du evt. kjøper den (evt. ønsker deg den til neste fødselsdag. Jeg for min del har bursdag 11. februar. Host!). Så blir den ikke liggende i en haug blant de andre kokebøkene som blir brukt ca en gang i året.

Nåå.. Jeg ble introdusert til boka av en venninne, som laget noe kokos-karry-frikadelle-noe. Kjempe godt, og det gav helt klart mersmak. Igår prøvde jeg ut en oppskrift som inneholdt banan, pasjonsfrukt, vaniljestang og sukker. Og is! Resultatet kan du se nedenfor:

Kjempe godt!


Anbefales!

 

Forresten.. Rart at bloggelysten kommer tilbake opp mot eksamen! Noen som kjenner seg igjen?

3 kommentarer

Marie

09.01.2012 kl.16:40

Haha! Flott tittel på kokebok! Og ja, kjenner meg godt igjen i at bloggemanian dukker opp nær eksamner/innleveringer.

Emilie

14.02.2012 kl.15:51

Kjempebra blogg du har, Susanne! :-) Jeg får inspirasjon til mye når jeg leser bloggen din, akkurat nå baker jeg pizzahorn som jeg fant oppskrift av her på bloggen :)

Stå på, du virker som et godt menneske!

Chriaa.blogg.no

19.11.2012 kl.00:39

Eg huske når me lagte d!

Skriv en ny kommentar

Susanne

Susanne

24, Karmøy

Hei! Hyggelig at du har forvillet deg inn på min blogg! Det setter jeg stor pris på, og du må mer enn gjerne legge igjen et spor etter deg! Så litt om meg: Jeg bor sammen med den lille familien min, i herlige København. Jeg har vært hjemme med mini i et år, og går nå på fysioterapistudiet i Hillerød. Kjæresten min, studerer medisin. Vi har et par år igjen, og blir dermed boende her en stund til. Og vi klager ikke! Her på bloggen skriver jeg stort sett om meg og familien, livet i København, tanker og ting som skjer rundt meg! Enjoy

Norske blogger leser denne bloggen NÅ
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits