Jeg er her enda!

Vi befinner oss for tiden i Norge på sommerferie. Det er deilig med fri, og gøy å møte familie og venner igjen. Tiden til nå har blitt brukt på Spaniatur, Skåneviktur, Stavangertur, diverse besøk, arbeid i hjemmetjenesten (for min del), fisking, trening (litt for min del, en deeel mer for Hans sin del) og mye mer. Nå til helga tar vi en liten tur til Oslo, bare meg og min kjære :)

 Håper alle har en flott sommer. På tross av alt det vonde som har skjedd den siste tiden.. Min dypeste medfølelse går til alle berørte. Det er helt ufattelig og urettferdig det som har skjedd. Må dere hvile i fred <3
4 kommentarer

Elisabeth H. Aanensen

01.aug.2011 kl.22:43

Såå KJEKT at du er her ennå :) Har savna bloggen din :)

Klem :)

Fysioterapi i Hillerød

03.aug.2011 kl.12:59

Hei! Fant ingen annen måte å kontakte deg på.. Ser du studerer fysioterapi i Hillerød. Jeg har kommet inn på samme skolen og har en del spørsmål angående dette. Jeg er akkurat ferdig med videregående. Blir veldig glad om du tar kontakt på mail, eller via facebook :-) På Forhånd takk!

MVH. Tor Wiggo Lillevik

tarangera

18.sep.2011 kl.08:49

Fin blogg :)

thinktank

26.sep.2011 kl.11:49

Hei Susanne!

For en utrolig koselig kommentar!! Det er så rart og fint at jeg har folk rundt omkring i verden, til og med i København, som blir glad for nye innlegg fra meg. Vet du hva? Det gjør MEG glad:) Jeg er så glad i vannliljer.. nydelig bilde:)

Nydelig uke til deg!

Skriv en ny kommentar

Susanne

Susanne

23, Karmøy

Hei! Hyggelig at du har forvillet deg inn på min blogg! Det setter jeg stor pris på, og du må mer enn gjerne legge igjen et spor etter deg! Så litt om meg: Jeg bor sammen med den lille familien min, i herlige København. Jeg har vært hjemme med mini i et år, og går nå på fysioterapistudiet i Hillerød. Kjæresten min, studerer medisin. Vi har et par år igjen, og blir dermed boende her en stund til. Og vi klager ikke! Her på bloggen skriver jeg stort sett om meg og familien, livet i København, tanker og ting som skjer rundt meg! Enjoy

Norske blogger leser denne bloggen NÅ
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits