Endelig litt overskudd!

Da er 4 ukers praksis på Hillerød Hospital overstått! Ikke at det bare skulle overstås, det har vært kjempe gøy, og veldig lærerikt. Flinke og utrolig hyggelige kliniske undervisere, og ikke minst "kollegaer" i form av medstuderende. Da kan man ikke klage! Det eneste man kan klage over er å stå opp kl 6 hver morgen (når man egentlig burde stått opp en halv time før - for å ha god tid!). Det er rart hvordan overskuddet plutselig kommer tilbake, sånn helt uten at man har gjort spesielt mye for det.. Bare det at man føler at man er ferdig med noe, og skal starte på noe nytt + ha ferie om litt,har nok litt å si... 

I helga tok jeg helt fri, selv om jeg godt kunne starte med å skrive eksamensoppgave..... Litt fri skal man ha, altså!

Så jeg og Noah var oppe kl 06.30 - jada, også i helga! Hans lå søvndrukken i senga, mens jeg og Noah satt å bladde i den nye oppskriftboka "Rollinger og Roulader" av Sif Orellana. Den ble funnet i Netto.. som er en meget rotete og uoversiktlig, og ikke minst billig matvarebutikk! Men, den som leter den finner :)

Kjempe koslig bok, med masse fristende oppskrifter og hyggelige familieaktiviteter! Til kun femoghalvfemskroner! ;)
Kjøpe også forgjengeren til boka "Krudtugler & kanelsnegle" for noen uker siden, samme sted. Anbefales!

Uansett, det jeg skulle si var.. Jeg og Noah laga pannekaker til frokost, etter at vi fant en fristende oppskrift i den nye boka. Så vi satt kl 07.30 å spiste pannekaker.. Det tror jeg ikke har skjedd før. De siste ukene med tidlige morgener har gjort meg (MEG!!) til et A-menneske, og det kan jeg li' ;) og det kan sikkert Noah også!


Stakken med pannekaker veltet 2 sekunder etter at bilde ble tatt.. men de var gode!

Ellers sitter jeg å skriver eksamensoppgave om dagene, og Hans har fri fra skole. Det passer oss (meg??) veldig fint! Den skal leveres på torsdag, og på fredag reiser vi til Norge på påskeferie! Og DET gleder vi oss til! Det er nok eksamensoppgaven som gir meg denne plutselige bloggelysten.. men hvorfor ikke! Jeg kan ikke konsentrere meg uansett nå......... det er jo altfor sent!

Håper alle har det bra :)
 

3 kommentarer

Elisabeth Hemnes Aanensen

14.apr.2011 kl.09:10

55 kroner elle?? Glede meg te fredag :)

- E -

15.apr.2011 kl.20:52

Takk for tips av bok. Håper du kommer sterkere tilbake med bloggingen, elsker bloggen din!

Klem

Susanne Eriksen

17.apr.2011 kl.18:35

Elisabeth: 95 kr! Hehe ;)

E: Tusen takk :)) Det gleder hjertet, og gir bloggelyst ;)

Skriv en ny kommentar

Susanne

Susanne

23, Karmøy

Hei! Hyggelig at du har forvillet deg inn på min blogg! Det setter jeg stor pris på, og du må mer enn gjerne legge igjen et spor etter deg! Så litt om meg: Jeg bor sammen med den lille familien min, i herlige København. Jeg har vært hjemme med mini i et år, og går nå på fysioterapistudiet i Hillerød. Kjæresten min, studerer medisin. Vi har et par år igjen, og blir dermed boende her en stund til. Og vi klager ikke! Her på bloggen skriver jeg stort sett om meg og familien, livet i København, tanker og ting som skjer rundt meg! Enjoy

Norske blogger leser denne bloggen NÅ
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits