En litt annerledes frokost!

En litt annerledes frokost idag.. nå er jo ikke dette en kostblogg, men jeg prøver (prøver sa jeg!) å spise en litt mer variert frokost.. Den pleier normalt å bestå av kjedelige brødskiver = nesten kun karbohydrater! Jeg ble obs på det da jeg kom over en fin blogg, den kan du finne her. Masse gode ideer!

Det krever jo litt tid å spise sunnere.. Men idag er jeg hjemme med Noah, og nisten som jeg hadde laget til skolen ble fortært til frokost istedenfor ;) Mye av grunnen til at mine frokoster blir litt kjedelige er nok at jeg har dårlig tid, nok på grunn av at jeg er dårlig til å stå opp om morgenen ;)

 


Dagens frokost består av 2 blodappelsiner, 2 ss kvark (skyr smaker forøvrig mye bedre!!) og en håndfull med mandler og gresskarkjerner. Aner ikke hvor mye det er av hva. Men det er en god (balansert) blanding av karbohydrater, fett og proteiner (kvark og skyr har en høyt innhold av proteiner) ;)

Vi har hatt hyggelig besøk av familien til Hans i helga, så det har vært litt stille her på bloggen :) Men jeg får se om jeg ikke kommer sterkere igjen snart! Ha en fin dag alle sammen!

4 kommentarer

Synnegrindhaug-

09.mar.2011 kl.12:50

Du har en nydelig blogg ;D

Kristine

10.mar.2011 kl.11:51

Jeg har lenge lurt på hva kvark er? Jeg leser også en svensk trenings/matblogg, og hun snakker stadig om kvarg. Que? :-)

Rui96

12.mar.2011 kl.01:30

nam!<3

Susanne

23.mar.2011 kl.18:10

Kvark er fersk ost av skummet melk. Bløt og hvit. Blir ikke alltid fremstilt i Norge dessverre, men kan fås i Danmark. Annet navn her i Norge er Skjørost? Visstnok? Men skyr smaker altså mye bedre, så jeg bruker heller det ;)

Skriv en ny kommentar

Susanne

Susanne

23, Karmøy

Hei! Hyggelig at du har forvillet deg inn på min blogg! Det setter jeg stor pris på, og du må mer enn gjerne legge igjen et spor etter deg! Så litt om meg: Jeg bor sammen med den lille familien min, i herlige København. Jeg har vært hjemme med mini i et år, og går nå på fysioterapistudiet i Hillerød. Kjæresten min, studerer medisin. Vi har et par år igjen, og blir dermed boende her en stund til. Og vi klager ikke! Her på bloggen skriver jeg stort sett om meg og familien, livet i København, tanker og ting som skjer rundt meg! Enjoy

Norske blogger leser denne bloggen NÅ
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits