Glimt fra bursdagen min

Fredag 11. februar hadde jeg bursdag. Jeg ble hele 23 år! Etterhvert begynner bursdagene å bli mindre lagt merke til av en selv.. Kanskje fordi man ikke vil bli så mye eldre? Men 23 år er altså ikke gammelt, 24 derimot.. da høres det ut som om man er litt eldre. Mon tro om jeg klarer å holde styr på hvor gammel jeg er? Jeg klarer ikke engang å huske om vi er i 2010, 2011 eller 2012. Har også litt problemer med forskjell på høyre og venstre når jeg tenker meg om.. Det skal man i følge (en viss) visse personer vite momentant når man blir "kommandert". Jeez! Alt man skal stille opp med!

Sum summarum.. Da man ikke selv er sååå flink til å markere sine bursdager, er det godt man har dejlige mennesker rundt seg som overrasker (ahem.. kremt) en!

Jeg ble vekket av Noah kl 6.30, og det ble ropt fra kjøkkenet "kan du ikkje sova litt lenger??". Litt søvnig og misforstående, da dette spørsmålet som regel aldri ellers blir brukt, sier jeg: "Joda, eg ska stå opp nå!". "Nei, kan du ikkje sova litt lenger??".. "Eh.. JO? (självklart!!!)". 15 minutter senere blir jeg, nok en gang vekket, med frokost (morgenmad hvis der skulle være noen danske luringer her inne) på sengen. Herlig!! Noah stormer bort til fatet strålende fornøyd med at det er frokost (til Mamma) på stuebordet! + barne tv på fjernsynet. Luksus.


Her er (den hel/halv spiste) frokosten jeg fikk av min kjære: presskannekaffe, appelsiner, rundstykker med syltetøy (som meg og Noah delte broderlig), melkt og juice, som senere ble sølt utover bordet da jeg var på badet....... (hov a gakk gakk! Les: ops, sølte på fuglene)
Beklager dårlig bildekvalitet, men iphonen blir flittig brukt til å ta bilder med, i forhold til speilreflekskameraet. Det er beklagelig, og ikke OK i det hele tatt.. men sånn blir det!


Jeg ble en mummikopp rikere (dere får se samlingen en annen dag)!!

Og en Eva Solo serveringsskål rikere. Heldige meg! Når blir min mor fornøyd kan du tro. For nå kan vi servere middag i serveringsskåler, og ikke i gryter ;)

Videre om morgenen ble det bakt to "Koldthævede honningbrød". Hvis noen kan huske det? Og hvis dere har gått glipp av det, har dere gått glipp av noe stort! Jeg lover :) Brødet tok jeg med meg på skolen. Det er nemlig en "dansk tradisjon" at man skal ha med seg kake/flødeboller eller noe annet godt når man har bursdag. Burde det ikke ha vært omvendt egentlig?? At man skulle fått kake på bursdagen sin? Jaja.. denne gang ble det hjemmelagd brød, syltetøy og ost! Og det falt heldigvis i smak!

På skolen ble jeg "forkælet" av noen av mine klassekammerater. Fikk en kjempesøt hjemmelaget teboks av Hanne, samt en Norvegia importert fra Norge i modulferien! Yeah! I tillegg fikk jeg kaffe og bolle fra Ingunn. Man burde nok hatt bursdag litt ofte i grunn..

Da Hans kom hjem fra skolen hadde han med seg (veldig danske) kanelsnegler = søøøøøte. Og det falt i smak hos enkelte, spesielt for dem under 2 år.. ;)

Om kvelden kom Grethe, helt uventet (HEHE). For å sitte barnevakt, og meg og Hans skulle ut på romantisk date! Ferden gikk til Vespa på Store Kongensgate, og her ventet masse god mat! Blant annet 10 forskjellige antipasti, lasagne, oksesnitzel og "bestemorkage" + god rød vin!

En herlig dag med masser av herlige mennesker :)

2 kommentarer

:)

01.mar.2011 kl.19:22

Hei. Jeg finner ikke oppskriften til de "koldthævede honningbrødene" som jeg hadde notert ned fra bloggen din tideligere. Så jeg prøvde å finne innlegget med oppskriften,men fant det ikke. Er dette fjernet fra bloggen og hvis så, kunne du lagt ut oppskriften på ny?

Susanne

04.mar.2011 kl.10:07

Hei :) jo selvfølgelig kan jeg legge ut oppskriften igjen! Jeg er glad du spør :) hadde helt glemt at jeg hadde slettet en del innlegg! Jeg tenker å bake brødet i løpet av helga, må nesten få tatt noen bilder og ;)

Skriv en ny kommentar

Susanne

Susanne

23, Karmøy

Hei! Hyggelig at du har forvillet deg inn på min blogg! Det setter jeg stor pris på, og du må mer enn gjerne legge igjen et spor etter deg! Så litt om meg: Jeg bor sammen med den lille familien min, i herlige København. Jeg har vært hjemme med mini i et år, og går nå på fysioterapistudiet i Hillerød. Kjæresten min, studerer medisin. Vi har et par år igjen, og blir dermed boende her en stund til. Og vi klager ikke! Her på bloggen skriver jeg stort sett om meg og familien, livet i København, tanker og ting som skjer rundt meg! Enjoy

Norske blogger leser denne bloggen NÅ
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits