Ferie og friiii

Hei igjen, og takk for sist! Før eksamen, gikk jeg å tenkte på alt det morsomme og fornuftige jeg skulle gjøre i ferien. Bl.a. pusse opp badekaret, male en lampefot, vaske leiligheten opp og ned, trene (masse!) lese anatomi, kjøpe skolebøker, lese til den nye modulen, og blogge (masse!). Nå er jeg på den siste dagen i ferien min og har ikke fått gjort noe av ovenstående. Bortsett fra å blogge, som jeg gjør nå! Jaaaaaja.

Det jeg har fått gjort derimot.. Gått på café et par ganger, vært hjemme med syk Noah to dager, shoppet litt, laget fødselsdag/overraskelsesmiddag til Hans, lekt i lekepark, sett på tog og egentlig bare hatt en deilig ferie! Ikke gjort noe som helst fornuftig! Eller.. når jeg tenker meg om.. Jeg har faktisk fått trent hele to ganger! En løpetur (årets tredje!!), så var jeg i svømmehallen idag. Jo også har jeg støvsugd leiligheten idag, og vasket masse klær! Ok.. så har det ikke vært såå aller verst likevel. Det var enda godt!

 

Her kommer noen bilder fra gårsdagens helaften (kan man si det?).

Den stolte kokk!Biff, pastinakkpuré, kantareller, hvitløksconfit og savojkål. MMmja det var ganske godt!

Han fikk roser i norgesglass!Til dessert var det bringebærtrifli og Nørrebro bryghus' La Granja Stout. MM!

Ja, det var det for i kveld! Kommer kanskje sterke tilbake i løpet av helgen? Vi kan jo håpe!

Har dere det bra?

2 kommentarer

05.feb.2011 kl.14:02

ja!

flott at du blogger igjen:)

09.feb.2011 kl.11:17

Hurra for nytt innlegg!

Skriv en ny kommentar

Susanne

Susanne

22, Karmøy

Hei! Hyggelig at du har forvillet deg inn på min blogg! Det setter jeg stor pris på, og du må mer enn gjerne legge igjen et spor etter deg! Så litt om meg: Jeg bor sammen med den lille familien min, i herlige København. Jeg har vært hjemme med mini i et år, og går nå på fysioterapistudiet i Hillerød. Kjæresten min, studerer medisin. Vi har et par år igjen, og blir dermed boende her en stund til. Og vi klager ikke! Her på bloggen skriver jeg stort sett om meg og familien, livet i København, tanker og ting som skjer rundt meg! Enjoy

Norske blogger leser denne bloggen NÅ
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits