Verdens beste pizzahorn

Denne oppskriften fikk jeg av min storesster, Elisabeth :-) Og jeg har ftt lov til legge det ut! Jippi :-)

Ingredienser:

5 dl melk
100 g margarin
50 g gjr
1 dl sukker
14 dl hvetemel
1 ts salt
1 egg

Fyll:
Kjttdeig (jeg brukte ca 600 g)
Dolmio classico saus (jeg brukte 2 glass)
Ost
(evt. bacon)

Fremgangsmte: (Correct me if I'm wrong..)
Smuldre gjren opp i en bolle. Bland melk, smeltet smr og egg. Hell dette oppi med gjren og rr den ut (husk at det skal vre ca 37 grader). Bland inn det trre. Hev i ca 1 time. Del deigen i 2, kjevle ut til 2 sirkler (ca 0,5 cm tykk). Del hver del i 6-8 trekanter. Tilsett fyllet og rull deretter trekanten sammen (begynn ytterst). Etterhev i 30 min. Stekes deretter p 200 grader til de har ftt fin farge! (osten skal vre inni) :-)



img8300
mmm...

57 kommentarer

M

23.02.2009 kl.18:39

s utrolig godt ut, desverre er jeg ikke s flink lage deig - tror ikke mine hadde blitt s veldig spiselige:p

Camilla

23.02.2009 kl.19:03

Glede meg! :D

M

23.02.2009 kl.19:28

haha, tro meg, jeg er ELENDIG p kjkkenet!

Anne Line

23.02.2009 kl.21:21

Nam nam! Dei ska lages neste uke, nr eg ska hjem ha vinterferie;)

Susanne Eriksen

23.02.2009 kl.23:09

Juhuu :) Du fr fortella koss det gjekk d! ka du syns ;)

Kristina

24.02.2009 kl.18:52

Hei:)Jeg har laget disse hornene idag, -de ble kjempegode!Fint du la ut oppskrift, -takkar!

Susanne

24.02.2009 kl.19:55

Hei! S bra :)) Setter pris p tilbakemeldinger ;) Kos deg!

Anne Line

05.03.2009 kl.18:52

N str mine i ogen!Blei GAAANGSKE misforma da, men de smake sikkert knall;) Glede meg!

Susanne

05.03.2009 kl.20:38

Hehe! Smaken s e viktigast ;)

18.08.2009 kl.18:59

Vormedal her...i kveld skal jeg bake pizzahornene dine....glede megDe blir sikkert knallgoe...

Mona Mari

26.08.2009 kl.15:51

Lager pizzahornene dine n! Syntes det ble veldig mye mel! Mtte flytte over til en strre bolle:) Skal ha plse og pizzafyll inne i jeg da, s helt like blir de nok ikke!

31.08.2009 kl.16:58

tusen takk for super oppskrift :) va kjempe goe :D

Gunnhild

04.11.2009 kl.19:21

De var knall gode!!! Anbefales;-) Laget ogs en deig med plser i, veldig godt og barnevennlig!! Du m takke ssteren din!!

Linda yen

27.12.2009 kl.21:10

helt utrolig bra oppskrift.. jeg laget dem frst en gang, s var de s gode at jeg mtte lage dem en gang til. fikk utrolig mye skryt av dem. har du msn?

Lidita

29.12.2009 kl.16:08

Skikkelig gode med chamignon inni! :)

Anne Linn

07.01.2010 kl.18:32

Kjempegoe jrbakst!!! Den beste !! Tusen takk :)

Susanne

07.01.2010 kl.22:44

Tusen takk for mange supergode tilbakemeldinger! De skal jeg gi videre til min kjre sster ;) Skal jammen prve med plser selv! Hrtes godt ut :D

27.01.2010 kl.18:04

pizzahorna var utrolig goe:)veldig go oppskrift:)

amanda

27.01.2010 kl.18:06

veldig goe pizzahorn

amanda

27.01.2010 kl.18:09

utrolig goe

pizzahorn

Irmelin

12.02.2010 kl.17:56

Namnam de skal jeg lage i dag eller morgen ;)

Elise 12 r :D

19.05.2010 kl.18:23

Meg og min vennine lagde de og de ble utrolig gode :D takk for oppskriften ;)

ingrid

20.05.2010 kl.11:12

hvor mange horn blir det ? :)

Susanne

20.05.2010 kl.15:54

Det blir vel omkring 15? :)

Godt alle liker dem s godt!!

Line

27.05.2010 kl.10:35

sitter hjemme, syk fra jobben. har ikke ftt spist noe p ca 1 uke, s jeg disse, plutselig kom mat-lysten=) ser nydelige ut! takk for hjelpen, hehe:p

Adebisi

02.07.2010 kl.14:36

Du er frste treff p google.no nr du sker p 'hvordan lage gode pizzahorn', da br dem vre gode!

Randi Cecilie

03.08.2010 kl.23:14

jeg prvde nett oppskrifta, var utroligt gode!

anja

13.08.2010 kl.18:42

jeg fikk 24 horn, de skal i ovnen n, de ser kjempe gode ut. Mmmm :D

Stine I. Solberg

20.08.2010 kl.08:29

Hei,

m bare takka for ei knallgoe oppskrift. Som utflytta Haugesundar va det deiligt finna ei oppskrift p skikkelige pizzahorn, snn s eg huske di himanfra! Du ma takka sster di og :)

Dennis

29.08.2010 kl.14:50

Hei,

Jeg prver oppskriften n. Men skal deigen vre veldig klissete nr den skal heves? :s

Uansett, gleder meg, perfekt sndagsmat :D

Susanne

30.08.2010 kl.07:40

Hei Dennis!

S bra!! Deigen kan vre litt klissete, det pleier den bli hos meg og. Da tar jeg bare litt ekstra mel oppi, til den blir passe klissete. Oppskriften slr som regel ikke feil :) fantastisk sndagsmat ja! Og veldig greit ha i frysen til dager hvor man ikke orker lage middag!

Dagi

15.09.2010 kl.10:21

Dette var the shizzle to my nizzle!!

Perri Amish

19.11.2010 kl.10:42

Helt konge!!!

Nattmaten er reddet!!!

Jonas

07.02.2011 kl.18:45

Den deigen var helt fantastisk, dem ble s gode at det var helt utrolig. Har snn maskin som lager deigen helt perfekt ikke klissete i det hele tatt. Jeg dobla oppskrifta og stod i 2 timer baka mange mange horn:D:D helt fantastiskt mltid.

Heidi,Karmy

27.02.2011 kl.15:23

Hei,dette ble jo bokstavlig talt verdens beste pizza horn,her har naboer og famile te godt og er fulle av lovord:))

S heretter er det kun denne oppskriften jeg skal bruke-laget bde pizzahorn og vanlige horn-DEILIGE :)))

Takk for at du delte denne oppskriften me oss andre.

Sisseel

09.04.2011 kl.19:11

Er p vei lage den no :D

http://sisseelkleppe.blogg.no/1302368980__se_hva_jeg_lager__.html

Jrgen

02.05.2011 kl.22:30

Kjempegode horn:) Jeg reduserte sukkeret fra en desiliter til to spiseskjeer, da ble de litt mindre kake;)

21.05.2011 kl.20:21

salhusvei i haugesund pizzahorn? ligner veldig :-)

yvind Eikeland

26.05.2011 kl.15:26

Nam nam, takk for den knallgode oppskriften. beste horn og pizza horn jeg har smakt, rull deigen rundt en hotdog plse s har du knallgode Pigs in a blanket ogs, ungene elsker det:-)

Sofia

28.08.2011 kl.17:21

Mine favoritter! Anbefales prve med tacokjttdeg inni!!

nina

18.10.2011 kl.17:26

hei:). holder p og lager deigen n, mn skal den vre s st??

May Liss

25.10.2011 kl.14:13

Kom over disse p min sken etter pizzahorn, skal testes :)

29.10.2011 kl.10:01

Perfekt oppskrift.. :-)

Monica Kilponen

03.11.2011 kl.14:10

s goe de ser ut, dei ska eg gjrra idag jammen:) S n har oppskrift di komt te sverige hehe:) Eg ska viderefra den te dei som vil ha her vr du sikker:)

Ha ein kanonfin dag!

Erlend

06.11.2011 kl.20:32

Har fulgt oppskift di og eg m bare sei d at dei ble kjempe goe:)

Dine-May

04.12.2011 kl.14:08

Hei

Disse skal jeg teste p min kresne tenringssnn, han er ikke glad i mat som varmes opp igjen s det blir spennende se hva han sier nr de kommer ut fra fryseren. Tenker lage noen fryse s han kan varme noen etter skolen fr middag. Tilbakemelding kommer! Liker ham dem er de virkelig verdens beste :-)

Takk for oppskrift :-)

Trond

12.02.2012 kl.12:57

Virkelig gode pizzahorn! Takk for en super oppskrift. Til fyll brukte jeg 1 boks hakkede tomater med smak av oregano og basilikum, stekt karbonadekjttdeig, 1 liten lk og 1 gul paprika stekt i panne, ogs hadde vi jalapenos skiver, ost og pizzakrydder inni pizzahornene.

o

18.02.2012 kl.14:47

hei du!

mine blei jo meeeget deforma, s nr du kjeme him ijenn s nske eg ha bakedag me deg s eg kan lera meg husmortrix ;-)

Connie

Dine-May

25.03.2012 kl.17:40

Hei igjen :-)

Jeg lovet tilbake melding p hvordan disse er etter en tur i fryseren. De blir som nybakt, og jeg skal bake dem for nte gang i dag da snnen min syns de er sypre varme etter skolen fr middag.

Takk for super oppskrift, jeg lager den uten sukker.

Jannike

02.04.2012 kl.22:43

Dette var godt. Familien spr etter desse pizzahorna stadig vekk. Naaaammmmm

Jrn

17.04.2012 kl.14:22

Kjempeoppskrift! :)) Ftt mye skryt for pizzahornene "mine":p

Tuuusen takk! :)

Gunhild

04.05.2012 kl.12:39

Jeg har laget en god del pizza-horn oppgjennom tiden, men ingen s vellykkede som disse.

Og dem er kjempegode selv etter du varmer dem litt i mocroen etter frys (tenkte p deg, Dine-May)

Cato

29.10.2012 kl.21:59

NomNom! Skikkelig godt :) Kjresten lagede disse og vi spiste nettopp. Gleder meg allerede til spise de som ligger frysern :D

Maiken

16.11.2012 kl.10:57

Skal lage dem i kveld! Glleder meg

Joakim

31.03.2013 kl.17:27

blei godt men horna var ikje pene se p, fikk det ikke helt til

Cecilie

18.08.2013 kl.16:41

Deigen str til heving n, gleder meg til de er klare til spises:P

heidi

28.08.2013 kl.20:29

Lagde akkurat disse..

Har ikke smakt dem enda, men ser utrolig gode ut! :-)

Skriv en ny kommentar

Susanne

Susanne

25, Karmy

Jeg bor i Kbenhavn, sammen med min kjreste og min snn. Jeg er ferdig som fysioterapeut i januar, og begynner da jobbe p en privat klinikk. Kjresten min studerer medisin, og snnen vr gr i barnehage her. Bloggen handler om livet her i Kbenhavn, og andre ting jeg finner p skrive om!

Norske blogger leser denne bloggen N
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits