Verdens beste pizzahorn

Denne oppskriften fikk jeg av min storesøster, Elisabeth :-) Og jeg har fått lov til å legge det ut! Jippi :-)

Ingredienser:

5 dl melk
100 g margarin
50 g gjær
1 dl sukker
14 dl hvetemel
1 ts salt
1 egg

Fyll:
Kjøttdeig (jeg brukte ca 600 g)
Dolmio classico saus (jeg brukte 2 glass)
Ost
(evt. bacon)

Fremgangsmåte: (Correct me if I'm wrong..)
Smuldre gjæren opp i en bolle. Bland melk, smeltet smør og egg. Hell dette oppi med gjæren og rør den ut (husk at det skal være ca 37 grader).  Bland inn det tørre. Hev i ca 1 time. Del deigen i 2, kjevle ut til 2 sirkler (ca 0,5 cm tykk). Del hver del i 6-8 trekanter. Tilsett fyllet og rull deretter trekanten sammen (begynn ytterst). Etterhev i 30 min. Stekes deretter på 200 grader til de har fått fin farge! (osten skal være inni) :-)



img8300
mmm...

57 kommentarer

M

23.02.2009 kl.18:39

så utrolig godt ut, desverre er jeg ikke så flink å lage deig - tror ikke mine hadde blitt så veldig spiselige:p

Camilla

23.02.2009 kl.19:03

Glede meg! :D

M

23.02.2009 kl.19:28

haha, tro meg, jeg er ELENDIG på kjøkkenet!

Anne Line

23.02.2009 kl.21:21

Nam nam! Dei ska lages neste uke, når eg ska hjem å ha vinterferie;)

Susanne Eriksen

23.02.2009 kl.23:09

Juhuu :) Du får fortella koss det gjekk då! Å ka du syns ;)

Kristina

24.02.2009 kl.18:52

Hei:)Jeg har laget disse hornene idag, -de ble kjempegode!Fint du la ut oppskrift, -takkar!

Susanne

24.02.2009 kl.19:55

Hei! Så bra :)) Setter pris på tilbakemeldinger ;) Kos deg!

Anne Line

05.03.2009 kl.18:52

Nå står mine i ogen!Blei GAAANGSKE misforma da, men de smake sikkert knall;) Glede meg!

Susanne

05.03.2009 kl.20:38

Hehe! Smaken så e viktigast ;)

18.08.2009 kl.18:59

Vormedal her...i kveld skal jeg bake pizzahornene dine....glede megDe blir sikkert knallgoe...

Mona Mari

26.08.2009 kl.15:51

Lager pizzahornene dine nå! Syntes det ble veldig mye mel! Måtte flytte over til en større bolle:) Skal ha pølse og pizzafyll inne i jeg da, så helt like blir de nok ikke!

31.08.2009 kl.16:58

tusen takk for super oppskrift :) va kjempe goe :D

Gunnhild

04.11.2009 kl.19:21

De var knall gode!!! Anbefales;-) Laget også en deig med pølser i, veldig godt og barnevennlig!! Du må takke søsteren din!!

Linda Øyen

27.12.2009 kl.21:10

helt utrolig bra oppskrift.. jeg laget dem først en gang, så var de så gode at jeg måtte lage dem en gang til. fikk utrolig mye skryt av dem. har du msn?

Lidita

29.12.2009 kl.16:08

Skikkelig gode med chamignon inni! :)

Anne Linn

07.01.2010 kl.18:32

Kjempegoe jærbakst!!! Den beste !! Tusen takk :)

Susanne

07.01.2010 kl.22:44

Tusen takk for mange supergode tilbakemeldinger! De skal jeg gi videre til min kjære søster ;) Skal jammen prøve med pølser selv! Hørtes godt ut :D

27.01.2010 kl.18:04

pizzahorna var utrolig goe:)veldig go oppskrift:)

amanda

27.01.2010 kl.18:06

veldig goe pizzahorn

amanda

27.01.2010 kl.18:09

utrolig goe

pizzahorn

Irmelin

12.02.2010 kl.17:56

Namnam de skal jeg lage i dag eller morgen ;)

Elise 12 år :D

19.05.2010 kl.18:23

Meg og min vennine lagde de og de ble utrolig gode :D takk for oppskriften ;)

ingrid

20.05.2010 kl.11:12

hvor mange horn blir det ? :)

Susanne

20.05.2010 kl.15:54

Det blir vel omkring 15? :)

Godt alle liker dem så godt!!

Line

27.05.2010 kl.10:35

sitter hjemme, syk fra jobben. har ikke fått spist noe på ca 1 uke, å så jeg disse, plutselig kom mat-lysten=) ser nydelige ut! takk for hjelpen, hehe:p

Adebisi

02.07.2010 kl.14:36

Du er første treff på google.no når du søker på 'hvordan lage gode pizzahorn', da bør dem være gode!

Randi Cecilie

03.08.2010 kl.23:14

jeg prøvde nett oppskrifta, var utroligt gode!

anja

13.08.2010 kl.18:42

jeg fikk 24 horn, de skal i ovnen nå, de ser kjempe gode ut. Mmmm :D

Stine I. Solberg

20.08.2010 kl.08:29

Hei,

må bare takka for ei knallgoe oppskrift. Som utflytta Haugesundar va det deiligt å finna ei oppskrift på skikkelige pizzahorn, sånn så eg huske di himanfra! Du ma takka søsterå di og :)

Dennis

29.08.2010 kl.14:50

Hei,

Jeg prøver oppskriften nå. Men skal deigen være veldig klissete når den skal heves? :s

Uansett, gleder meg, perfekt søndagsmat :D

Susanne

30.08.2010 kl.07:40

Hei Dennis!

Så bra!! Deigen kan være litt klissete, det pleier den å bli hos meg og. Da tar jeg bare litt ekstra mel oppi, til den blir passe klissete. Oppskriften slår som regel ikke feil :) fantastisk søndagsmat ja! Og veldig greit å ha i frysen til dager hvor man ikke orker å lage middag!

Dagi

15.09.2010 kl.10:21

Dette var the shizzle to my nizzle!!

Perri Amish

19.11.2010 kl.10:42

Helt konge!!!

Nattmaten er reddet!!!

Jonas

07.02.2011 kl.18:45

Den deigen var helt fantastisk, dem ble så gode at det var helt utrolig. Har sånn maskin som lager deigen helt perfekt ikke klissete i det hele tatt. Jeg dobla oppskrifta og stod i 2 timer å baka mange mange horn:D:D helt fantastiskt måltid.

Heidi,Karmøy

27.02.2011 kl.15:23

Hei,dette ble jo bokstavlig talt verdens beste pizza horn,her har naboer og famile åte godt og er fulle av lovord:))

Så heretter er det kun denne oppskriften jeg skal bruke-laget både pizzahorn og vanlige horn-DEILIGE :)))

Takk for at du delte denne oppskriften me oss andre.

» Sisseel

09.04.2011 kl.19:11

Er på vei å lage den no :D

http://sisseelkleppe.blogg.no/1302368980__se_hva_jeg_lager__.html

Jørgen

02.05.2011 kl.22:30

Kjempegode horn:) Jeg reduserte sukkeret fra en desiliter til to spiseskjeer, da ble de litt mindre kake;)

21.05.2011 kl.20:21

salhusvei i haugesund pizzahorn? ligner veldig :-)

Øyvind Eikeland

26.05.2011 kl.15:26

Nam nam, takk for den knallgode oppskriften. beste horn og pizza horn jeg har smakt, rull deigen rundt en hotdog pølse så har du knallgode Pigs in a blanket også, ungene elsker det:-)

Sofia

28.08.2011 kl.17:21

Mine favoritter! Anbefales å prøve med tacokjøttdeg inni!!

nina

18.10.2011 kl.17:26

hei:). holder på og lager deigen nå, mn skal den være så søt??

May Liss

25.10.2011 kl.14:13

Kom over disse på min søken etter pizzahorn, skal testes :)

29.10.2011 kl.10:01

Perfekt oppskrift.. :-)

Monica Kilponen

03.11.2011 kl.14:10

Ååå så goe de ser ut, dei ska eg gjörra idag jammen:) Så nå har oppskriftå di komt te sverige hehe:) Eg ska videreföra den te dei som vil ha her vär du sikker:)

Ha ein kanonfin dag!

Erlend

06.11.2011 kl.20:32

Har fulgt oppskiftå di og eg må bare sei d at dei ble kjempe goe:)

Dine-May

04.12.2011 kl.14:08

Hei

Disse skal jeg teste på min kresne tenåringssønn, han er ikke glad i mat som varmes opp igjen så det blir spennende å se hva han sier når de kommer ut fra fryseren. Tenker lage noen å fryse så han kan varme noen etter skolen før middag. Tilbakemelding kommer! Liker ham dem er de virkelig verdens beste :-)

Takk for oppskrift :-)

Trond

12.02.2012 kl.12:57

Virkelig gode pizzahorn! Takk for en super oppskrift. Til fyll brukte jeg 1 boks hakkede tomater med smak av oregano og basilikum, stekt karbonadekjøttdeig, 1 liten løk og 1 gul paprika stekt i panne, også hadde vi jalapenos skiver, ost og pizzakrydder inni pizzahornene.

o

18.02.2012 kl.14:47

hei du!

mine blei jo meeeget deforma, så når du kjeme him ijenn så ønske eg å ha bakedag me deg så eg kan lera meg husmortrix ;-)

Connie

Dine-May

25.03.2012 kl.17:40

Hei igjen :-)

Jeg lovet tilbake melding på hvordan disse er etter en tur i fryseren. De blir som nybakt, og jeg skal bake dem for nte gang i dag da sønnen min syns de er sypre å varme etter skolen før middag.

Takk for super oppskrift, jeg lager den uten sukker.

Jannike

02.04.2012 kl.22:43

Dette var godt. Familien spør etter desse pizzahorna stadig vekk. Naaaammmmm

Jørn

17.04.2012 kl.14:22

Kjempeoppskrift! :)) Fått mye skryt for pizzahornene "mine":p

Tuuusen takk! :)

Gunhild

04.05.2012 kl.12:39

Jeg har laget en god del pizza-horn oppgjennom tiden, men ingen så vellykkede som disse.

Og dem er kjempegode selv etter du varmer dem litt i mocroen etter frys (tenkte på deg, Dine-May)

Cato

29.10.2012 kl.21:59

NomNom! Skikkelig godt :) Kjæresten lagede disse og vi spiste nettopp. Gleder meg allerede til å spise de som ligger frysern :D

Maiken

16.11.2012 kl.10:57

Skal lage dem i kveld! Glleder meg

Joakim

31.03.2013 kl.17:27

blei godt men horna var ikje pene å se på, fikk det ikke helt til

Cecilie

18.08.2013 kl.16:41

Deigen står til heving nå, gleder meg til de er klare til å spises:P

heidi

28.08.2013 kl.20:29

Lagde akkurat disse..

Har ikke smakt dem enda, men ser utrolig gode ut! :-)

Skriv en ny kommentar

Susanne

Susanne

25, Karmøy

Jeg bor i København, sammen med min kjæreste og min sønn. Jeg er ferdig som fysioterapeut i januar, og begynner da å jobbe på en privat klinikk. Kjæresten min studerer medisin, og sønnen vår går i barnehage her. Bloggen handler om livet her i København, og andre ting jeg finner på å skrive om!

Norske blogger leser denne bloggen NÅ
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits