Velkommen!

Nå sitter jeg i lejligheden i København og læser om immunsystemet. (....) I all lesingen kom jeg plutselig på at jeg hadde opprettet en blogg for 8 måneder siden! Da ble lesingen fort uinteressant :) Dette er altså det første innlegget jeg lager, ettersom jeg nettopp lærte meg å skrive innlegg! Veldig komplisert... 

Idag var altså starten på en nye uke på fysioterapi. Vi startet dagen med anatomi og ledlære, plutselig fant Finn Bojsen Møller ut at han måtte dra afsted og gav oss 2 vanskelige oppgaver istedenfor. De 2 siste timene hadde vi fysiologi med Tom! Alltid like spennende ;) Vi lærte om sjove ting som neuromuskulær kontroll og den stående stilling. "Vi lærte", vil si.. noen lærte, og jeg laget overskrifter på notatene mine. Her handler det om å prioritere.

Etter skolen dro jeg og Grethe (min gode norske venninne som jeg studerer sammen med) og trente (for første gang!!) på FitnessDK. Det var gøy! Ikke akkurat Haugesund Aerobic og Treningssenter. Alle ca 30?? tredemøllene hadde egen TV-skjerm, inkl. norsk TV2!! Da ble det lett jogg og Kongen av Queens. Kan ikke se for meg at jeg blir støttemedlem her, nei! Treningssenteret hadde selvsagt også andre spennende fasiliteter.. F.eks. eget bokserom, med boksering og greier(heter det det?). Lurer på om jeg skal trene mine syke kickboxing-skills her? 

Når jeg kom hjem fikk jeg endelig laget fiskekaker i brun saus til meg og Hans! Dette var veeeldig etterlengtet! Ettersom jeg liker best potetmiddager og Hans liker best rismiddager.. Etter litt grining, kjefting og hjemlengsel fikk jeg endelig viljen min! (Skjer ikke ofte altså!!)

Ellers har jeg ikke mye mer på hjertet, tror kaaanskje jeg skal få lest litt til sygdomslære i morgen!
Skal prøve å ikke la det gå 8 måneder før jeg skriver noe neste gang! Hej! Sender med et bilde fra Bali-turen til meg og Hans. Savner det jammen her i kalde Købenahvn!
img5573

2 kommentarer

Frida Birgitte

06.okt.2008 kl.21:22

Stilig bilde!

Susanne

22.okt.2008 kl.11:31

Tusen takk :))

Skriv en ny kommentar

Susanne

Susanne

22, Karmøy

Hei! Hyggelig at du har forvillet deg inn på min blogg! Det setter jeg stor pris på, og du må mer enn gjerne legge igjen et spor etter deg! Så litt om meg: Jeg bor sammen med den lille familien min i Kartoffelrækkerne på Østerbro, i herlige København. Familien min består av min kjæreste, Hans, og gutten vår Noah. Jeg har vært hjemme med Noah i et år, og fortsetter nå med fysioterapistudiet i Hillerød. Kjæresten min, Hans, studerer medisin. Vi har et par år igjen, og blir dermed boende her en stund til. Og vi klager ikke! Her på bloggen skriver jeg stort sett om meg og familien, livet i København, tanker og ting som skjer rundt meg! Enjoy

Norske blogger leser denne bloggen NÅ
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits